maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tähteiksi jääneet

Kanneltalossa Helsingin Kannelmäen aseman kupeessa on meneillään hieno valokuvanäyttely, jonka ryntäsin katsomaan heti sen toisena päivänä, kun olin nähnyt jutun MTV3:n ilta-uutisissa.

Heidi Strengellin Leftovers II on nähtävillä 12.kesäkuuta asti.
HUOM! la-su suljettu.


Sarjasta Perrera, Killing station series


Scarlett and puppy


Uskallan nyt julkaista nämä pari kuvaa, jotka otin näyttelyssä, koska olen jo lunastanut ne omakseni. Kuvat ovat toki vielä nähtävissä Kanneltalon galleriassa näyttelyn loppuun asti.Näyttelyn teokset ovat surullisia, koskettavia ja herättävät varmasti tunteita eläinten ystävissä. Itse samaistuin kuvien koiriin ihan henkilökohtaisista syistä. Tuntuu siltä, että suomalaisessa "hyvinvointi"yhteiskunnassakaan ei ole sijaa vammaisille ja tarkoitan nimenomaan lainsäätäjien ja viranomaisten suhtautumista.

Mutta näissä kuvissa näkyy myös toivo. Hyväsydämiset ihmiset yrittävät parhaansa mukaan auttaa ja antaa näille hylätyille eläimille paremman loppuelämän. Minunkin ostamieni teosten hinnasta  valokuvaaja lahjoittaa puolet tarhoille avustustyöhön.

Itse olen siinä mielessä paremmassa asemassa, että läheisteni tuella pystyn myös itse taistelemaan olemassaoloni puolesta. Vaikka se välillä uuvuttaa, niin taistelen myös niiden hyväksi, jotka ovat itseänikin heikompia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti